Hem Nyheter Nybörjare Info Träning Livsfilosofi Historia Tävlingar Gradering Kalendarium Bildarkiv Dokument Shihan Länkar
Börja Frågor
Nybörjarträning


Som nybörjare är Du välkommen att komma och prova hos oss för att se om det är något som passar dig. Nybörjarträning hålls i lättsamma former med inslag av disciplin och varefter som tiden går blir kraven högre vad gäller disciplin och respekt. Givetvis ökar svårighetsgraden vartefter du blir duktigare. Vi har separata träningar för barn och vuxna och nybörjare är välkomna under hela terminen.

Linköping Ditokan Karate är en förening som är medlem i Svenska Budoförbundet.

Så välkommen att titta in och se om detta är något för dig!!

Det är bara att komma in på ordinarie träningstid, ingen föranmälan är nödvändig. Tag med dig långbenta-träningsbyxor och en t-shirt, inga skor är nödvändiga då vi tränar barfota.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via:

E-mail: frans.teintang@telia.com
Telefon: 070-5907795 begin_of_the_skype_highlighting              070-5907795      end_of_the_skype_highlighting (Frans Teintang)


Tider, avgifter och lokal.
Bra anlednigar att börja träna karate

Psyke
Koncentrationsförmågan ökar vilket medför att man kan fokusera problem lättare och övervinna svårighter i sitt vardagliga liv. Man får insikt i begreppet styrka och ökar därmed sitt självförtroende. allteftersom din karate utvecklas inses att "motståndaren" finns inom dig. Din strävan blir att söka efter harmoni i ditt eget liv, både sportsligt och privat.

Hälsa
Genuin klassisk karate är ett mycket bra sätt att ge träning åt hela kroppen. Man tränar kondition, styrka, balans, koordinationsförmåga, snabbhet och smidighet. Vidare läggs stor vikt på rätt andning. Detta är bra start på ett friskare och lyckligare liv.

Roligt
Lär känna nya människor och framför allt så är det roligt att träna karate.


Ditokan karate är för alla

Killar, tjejer, barn, ungdom, vuxna. Ingen är för gammal eller för ung. Barn lär sig självrespekt och disciplin, som danar karaktär och ansvarskänsla. Träning finns för de som vill träna karate som en konst form eller för de som är intresserade av tävlingskarate.

Klicka här för att läsa mer ingående om vad vi tränar i Ditokan.
Copyright © Teintangs Ditokan Karate 2007. All rights Reserved